Visokogradnja

Gradimo kuće, zgrade, i sve objekte više spratnosti. Specijalizovani smo za realizaciju najzahtjevnijih projekata iz oblasti visokogradnje, poštujući visoke građevinske i estetske standarde. Uz kvalitetne kadrove, sve poslove realizujemo pomoću savremene mehanizacije.

Read More

Betonske konstrukcije

Naša kompanija posjeduje betonsku bazu kapaciteta 60 kubika na sat i u mogućnosti je da odgovori i najzahtjevnijim potrebama za izvođenje betonskih radova. Pored dvije pumpe za beton posjedujemo i četiri transportna vozila te na taj način transport betona je maksimalno pojednostavljen.

Read More

Metalne konstrukcije

Nigra ima profesionalnu ekipu bravara koji odgovaraju na naizazovnije projekte poput izrade metalnih konstrukcija, hala, nadstrešnica, nosača, mostova malih raspona i ostalo. Svi elementi se prave u pogonu preduzeća, transportuju i sklapaju na samom gradilištu. Imamo auto dizalicu koja vrši montažu elemenata.  

Read More

Drvene konstrukcije

Zapošljavamo stručne tesare koji su zaduženi za poslove izvođenje drvenih konstrukcija i krovopokrivačkih radova. Izvodimo složene krovove, nadstrešnice, ljetnikovce. Radimo obradu materijala, projektovanje i konstrukciju, kao i proračune drvenih konstrukcija.

Read More

Niskogradnja

Kvalitetno i profesionalno izvodimo sve radove u niskogradnji. Izdvajamo sve vrste zemljanih radova, sa kompletnom mehanizacijom: bageri, skipovi, buldožeri, rovokopači, valjci, transportni kamioni. Vrsimo nasipanje i izradu tampon slojeva, drenaže, kao i iskope rovova za postavljanje podzemnih instalacija. Javite nam se da se dogovorimo.

Read More